Porto Montengro poklonio igračke vrtiću u Donjoj Lastvi

Kompanija Adriatic Marinas u saradnji sa Savjetom roditelja JPU Bambi u Donjoj Lastvi u Tivtu, darivala je mališanima ove predškolske ustanove igračke – interaktivne poklone za Novu godinu.

Za novogodišnje praznike djeca su dobila kreativne igračke za uzraste do šest godina: djevojčice su bile oduševljene pravim mini kuhinjicama za igru koje su uvezene iz Slovenije, a dječaci lego kockicama i društvenim igrama.

 

U darivanju je učestvovala i međunarodna škola Knightsbridge koja se nalazi u sklopu naselja Porto Montenegro, koja je djeci poklonila igračke i slikovnice na engleskom jeziku.

 

Predsjednica Savjeta roditelja JPU Bambi u Donjoj Lastvi Ivana Soldat i Jelena Sindik, jedna od majki koja učestvuje u organizaciji svih aktivnosti za što sadržajniji i kvalitetniji boravak djece u vrtiću, najavile su da će Bambi i Međunarodna škola Knightsbridge uskoro realizovati niz zajedničkih projekata, kreativne radionice i predstave za djecu na engleskom i maternjem jeziku, kako bi podstakli druženje između najmlađih polaznika ove dvije institucije.

 

Adriatic Marinas - Porto Montenegro ovom aktivnošću nastavlja dobru saradnju sa JPU Bambi, uz najavu da je su i za sljedeću godinu planirana sredstva kako bi se boravak djeci u ovoj instituciji učinio što ugodnijim i zanimljivijim.

2013_12_Donacija_vrticu_Bambi_2.jpg

2013_12_Donacija_vrticu_Bambi_3.jpg

2013_12_Donacija_vrticu_Bambi_4.jpg

 

            

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti