Manje putnika na aerodromima

Broj prevezenih putnika na aerodromima u novembru 2013. godine u odnosu na isti mjesec prethodne godine bilježi pad za 2,1%.

Količina prevezene roba na aerodromima u novembru 2013. godine je veća za 15,3% u odnosu na isti mjesec prethodne godine.

Broj prevezenih putnika, redovnim prevozom u vazdušnom saobraćaju, u novembru 2013. godine u odnosu na isti mjesec prethodne godine bilježi pad od 11,7%.

Broj prevezenih putnika, vanrednim prevozom u vazdušnom saobraćaju, u novembru 2013. godine u odnosu na isti mjesec prethodne godine bilježi pad za 60,0%.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja