Azmont sponzor "Praznika Mimoze” - novo ime fešte

Opština Herceg Novi i ”Azmont Investments” potpisali su ugovor o strateškoj saradnji i sponzorstvu 45. “Praznika Mimoze”, koji će od ove godine nositi naziv „Praznik Mimoze Portonovi“.

“Festival Mimoze Portonovi” je praznik Herceg Novog koji se održava u kontinuitetu  već 45 godina u cilju promovisanja grada i njegove turističke ponude. Zadovoljstvo nam je što smo ostvarili saradnju sa kompanijom Azmont Investments i što će festival, uz partnerstvo sa njima, zadržati tradicionalni koncept, uz kvalitetniji program, koji će biti podignut na znatno viši umjetnički nivo, a to nam od ove godine omogućavaju značajna novčana sredstva”, saopštio je Dejan Mandić,  gradonačelnik Herceg Novog.

Program će kao i do sada pratiti tradiciju, kroz spoj brojnih kulturnih i sportskih sadržaja, neizbježnih fešti od ribe, vina i muzike, maskenbala i karnevalskih povorki. Na ovaj način Praznik Mimoze Portonovi ispuniće jedan od svojih značajnih ciljeva, a to je oživljavanje turističke sezone i u zimskom periodu.

Organizacionai odbor „Mimoze Portonovi“ se sastoji od šest članova, pri čemu su Opština Herceg Novi (uz Herceg Fest) i Azmont Investments  imenovali po tri člana.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti