Print this page

Porto Montenegro i ove godine na najznačajnijim sajmovima nautike

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je tivatski nautičko-turistički centar Porto Montenegro početkom januara na velikom međunarodnom Sajmu nautike u Londonu, a od 18. do 26. januara projekat će biti prezentovan i na jednom od najznačajnijih evropskih nautičkih sajmova, koji se organizuje u Dizeldorfu, u Njemačkoj. Niz prestižnih manifestacija nastavlja se sajamskim nastupima na azijskom tržištu, i to na Sajmu nautike u Hainanu u Kini, nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Singapuru.

Sajam nautike u Londonu okupio je više od 500 izlagača, a obilježile su ga promocije i evropske premijere više od 75 najnovijih jahti i brodova.

 

Nakon Velike Britanije, tim Porto Montenegra predstaviće projekat na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava u Dusseldorf Exhibition centru. Više od 1.600 izlagača iz 63 zemlje i ove godine okupiće se da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje i sve ostalo namjenjeno zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. Očekuje se da i ove godine više od 40.000 posjetilaca iz cijelog svijeta doputuje u Njemačku za vrijeme velikog sajma u Dizeldorfu.

 

Nakon Britanije i Njemačke, projekat Porto Montenegro biće predstavljen na Sajmu nautike u Hainanu u Kini, od 20. do 23. marta. Azijsko tržište je značajno za naselje i marinu Porto Montenegro - klijenti iz Kine su već kupili devet novih luksuznih stanova u novoj rezidencijalnoj zgradi Ksenija čija je gradnja upravo počela, a sve veći broj Kineza vezuje svoja plovila u luksuznim marinama Mediterana.

 

Ove godine, bogati kalendar sajamskih manifestacija dopuniće i nastup na Singapore Yacht Show-u, najvećem azijskom međunarodnom sajmu jahti i nautike, koji se održava u Singapuru od 10. do 13. aprila, u reprezentativnoj marini tog grada-države.

 

Među sajmovima koji okupljaju sam vrh jahting industrije i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, nalaze se i sajmovi u Đenovi, Pulji, Kanu, Sautemptonu, Monaku, gdje će se Porto Montenegro i ove godine predstaviti, pozicionirajući projekat i Crnu Goru kao vodeću jahting destinaciju na evropskoj obali.

PODIJELI