Saopštenje iz Uprave policije o navodnom napadu na Jelenu Karleušu

Saopštenje iz Uprave policije o navodnom napadu na Jelenu Karleušu

 

 

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom navoda koji su se pojavili u medijima da je suvlasnik kafe bara „Trokadero“, tokom njenog nastupa u ovom lokalu u Budvi, krenuo ka Jeleni Karleuši, pjevačici iz Republike Srbije, držeći vatreno oružje – pištolj u ruci, javnost obavještavamo sljedeće:

J.K, lično ili putem pravnog zastupnika, nije u Centru bezbjednosti Budva podnijela prijavu za opisani ili slični događaj.

Međutim, službenici CB Budva su, bez obzira što takav događaj nije prijavljen, postupili na osnovu navoda u medijima da se opisani događaj desio i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja činjenica.

Jutros je u CB Budva uzeta izjava – obavještenje prikupljeno od građanina, od lica koje se pominje kao osoba koja je krenula ka J.K. sa pištoljem u ruci.

O izjavi je obaviješten Osnovni državni tužilac u Kotoru.

U toku je prikupljanje drugih obavještenja i relevantnih informacija.

Uprava policije će se, ukoliko to bude bilo potrebno radi rasvjetljavanja događaja, obratiti kolegama u Direkciji policije MUP-a Srbije.

Kada sve opisane i druge potrebne mjere i radnje budu završene, nadležnom tužiocu će biti proslijeđeni cjelokupni spisi predmeta na ocjenu i odlučivanje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja