U Baru rasvijetljeno osam teških krađa

 
Službenici Ministarstva unutrašnjih polsova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Bar su rasvijetlili osam krivičnih djela teška krađa i podnijeli izvještaj Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv M.R. (18), M.Š. (18), J.B.(17) i V.V. (17), svi iz Bara. 

M.R. se sumnjiči da je, tokom 2013. godine na području opštine Bar, u saizvršilaštvu sa J.B. počinio tri krivična djela teška krađa, dok je dva krivična djela teška krađa počinio u saizvršilaštvu sa J.B. i M.Š.
Prilikom izvršenja pomenutih krivičnih djela otuđen je jedan motor marke „Honda“, dva vanbrodska motora i četiri LCD televizora.
V.V. se sumnjiči za tri krivična djela teška krađa počinjena u decembru 2013. godine takođe na području Bara, kojom prilikom je otuđio veći broj LCD televizora.

O svim događajima obaviješteno je Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su uspjeli da pronađu jedan dio otuđenih predmeta i vrate ih oštećenim vlasnicima.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti