Ćoćo traži 260 hiljada eura

Kolašinski biznismen Zoran Ćoćo Bećirović podnio je protivtužbu protiv firme "Bepler & Džejkobson Montenegro", zatraživši isplatu 260.600 eura, na ime nadoknada i plate dok se nalazio na čelu te kompanije, koja gazduje budvanskom Avalom i kolašinskom Bjankom.

Ročište je juče održano u kolašinskom Osnovnom sudu. Bećirović je inače svoju firmu dobio i pred Londonskim sudom, koja će mu morati platiti akcijski udio, kako bi je napustio. Ruskim partnerima, takođe je odgovarala ova presuda, jer oni već punih godinu i po vode firmu, bez upliva uticaja Bećirovića.

 

Pred kolašinskim sudom vodi se još jedan spor između Bećirovića i njegove nekadašnje matične firme Beplera.

Firma je tužila Bećirovića da je neovlašćeno omogućio korišćenje kapaciteta Avale i Bjanke pojedinim osobama, na ime čega je napravljena, prema njihovoj procjeni šteta od 60 hiljada eura.

Vezan tekst: Avala: mutne igre

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja