Prijave za peti ciklus besplatnih časova engleskog jezika

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro organizuje peti ciklus besplatnog kursa engleskog jezika Engleski u turizmu, koji počinje prve sedmice marta, a trajaće do kraja maja.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti tako što će ispuniti prijavu na recepciji Upravne zgrade Adriatic Marinas-a (nekadašnji Dom Vojske na Seljanovu) od ponedeljka 3. do ponedeljka, 17. februara. Broj polaznika je ograničen.

 

Časovi engleskog jezika namijenjeni su građanima Tivta koji su profesionalno orijentisani ka turizmu i predstavljaju dobru priliku za usavršavanje danas neophodnog znanja engleskog jezika u ovoj privrednoj grani. 

 

Prethodna četiri ciklusa kursa pohađalo je preko 200 polaznika.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja