Print this page

Gugi proširuje put ka Mainama

Poznata građevinska kompanija „Gugi komerc“ užurbano g proširuje , jednu od najfrekfetnijih ukica u gradu - ka naselju maini.

 Kompanija,  vlansištvo  preduzetnika Branislava Gugija Savića ,  koja je  prije pet godina, gradila veću gradskih ulica i bulevara, dobila posao, izgradnje  jedne od najvećij saobraćajnih  crnih tački u gradu, uskog grla kod restorana „parma“ ka naselju maini“.

Građevinska operativa, već je ušla u posao i očekuje se da bi za desetak dana, trebalo da bude završeno asfaltiranje i proširivanje ulice i to njena prva faza.

„Riječe je  izgradi i prošitrivanju 135 metara ulice. Sa postojećih tri metatra,l kolovozna traka biće proširena na šest metara, i grade se i trotoari od  po metara i po sa obje strane. Takođe u toku je postvaljenje i  atmosferskie kanalizacije, PTT instalacija, kao i  iozgradnja nove javne rasvjete. Ovo je prva faza, nakon toga ulica se proširije do  35 kilovotnog kabla u nasleju maini. Ukupna vrijendost radova je 300 hiljada eura“, rečeno je  Primroskim nopvinama na gradilištu.

PODIJELI

Tagged under