2.000 parking mjesta u gradu

2.000 parking mjesta u gradu

 

Za ovu turističku sezonu JP „Parking servis“ obezbijedilo je oko 2.000 parking mjesta na deset posebnih i dva opšta parkirališta na području budvanske opštine.

Smatraju da je broj parking mjesta zadovoljavajući, iako je ove godine smanjen broj parkirališta. Kod dječijeg vrtića broj parking mjesta je umanjen za oko polovinu od kada je počela izgradnja na drugom dijelu nekadašnjeg parkirališta. U Mediteranskoj ulici je dio parking mjesta od ove sezone namijenjen za taxi vozila.

U Petrovcu je ove sezone jedino parkiralište kojim raspolaže ovo javno preduzeće, parkiralište kod hotela „Palas“.

Cijene parking sata nijesu mijenjane, a razlikuju se u zavisnosti od parkinga. Na parkiralištu kod nekadašnje poslovnice JAT- a i kod Zeta filma, dnevna cijena parking sata je 80 centi, a noćna tarifa je 1,20 eura. 

Za goste preduzeće izdaje tuirističke propusnice, čije cijene isto u zavisnosti od parkirališta variraju od osam do 12 eura na dnevnom nivou.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja