Print this page

Budvani na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće svoju turističku ponudu od 27. februara do 2. marta na sajmu turizma u Beogradu.

Tržište Srbije predstavlja veoma značajno tržište za nas, pa ćemo nastojati da kroz promotivni  materijal i jedinstven nastup na sajmu koji planiramo, u što boljem svijetlu predstavimo turističku ponudu Budve i upoznamo posjetioce sa svim onim što nudi budvanska rivijera.

 

Turistička organizacija Budve na sajmu u Beogradu predstaviće se samostalno, na štandu veličine 105m2, zajedno sa predstavnicima turističke privrede Budve, agencijama i hotelijerima: hotel „Avala“, hotel „Queen of Montenegro“, hotel „Rivijera“- Petrovac i turističke agencije „TalasM“, „Montenegro Travel Idea“ i „Budva rooms&apartments“.

 

Ove godine u Beogradu planiramo potpuno drugačiji nastup na sajmu u cilju predstavljanja novog brenda destinacije pod nazivom FULL.FEEL.BUDVA. Podrazumijevaće program različitih dešavanja svakog dana sajma kroz koja ćemo pokušati da dočaramo ljepotu i raznovrsnost koju nudi Budva.

 

Program sajamskog predstavljanja počinje u četvrtak 27. februara u 12h promocijom novog hotela „Palas Crystal“ u Petrovcu,  nakon čega će uslijediti dramski program koji podrazumijeva recitacije pjesama Vide Ognjenović, izvođenje odlomaka iz predstave GT Branko Cvejić i odlomaka iz predstave GT Voja Brajović, od 14h do 17h. Prvog dana sajma će se takođe održati i muzički dio programa kao i promocija „Budvanskog Karnevala“.

 

U petak 28. februara na štandu Turističke organizacije Budve održaće se snimanje klape za novu sezonu serije „Budva na pjenu od mora“, što će prema našim očekivanjima izazvati veliku pažnju kako posjetilaca tako i medija. Drugog dana sajma biće organizovana i degustacija primorskih specijaliteta.

Subota će biti posvećena promociji festivala „Spring break Montenegro“ i „Exit adventure - Sea dance festival“. Sea dance festival će se održati po prvi put u Budvi od 15. od 17. jula, u okviru velike EXIT avanture. Nakon toga uslijediće i promocija najveće diskoteke na otvorenom na Balkanu, diskoteke „Top Hill“ u Budvi.

 

Svakog dana trajanja sajma, na štandu će biti organizovane nagradne igre, a učesnici će imati priliku da osvoje smještaj u nekom od budvanskih hotela, povratne avio karte iz Beograda u vrijeme trajanja Sea dance festivala, kao i ulaznice kako za Sea dance festival tako i za kompletnu Exit avanturu.

 

Očekujemo veliku posjećenost štanda, a posjetiocima će biti ponuđen raznovrstan materijal uz pomoć kojeg bi se mogli informisati o ponudi naše rivijere u 2014. godini, cijenama, manifestacijama itd.

foto: Jugoslav Belada

 

PODIJELI

Tagged under