Opljačkali Rusa

 
Službenici Ministarstva unutrašnjiih poslova – Uprave policije, Centar bezbjednosti Herceg Novi su, danas 25. februara 2014. godine, podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv dva državljanina Bosne i Hercegovine V.Š. (28) iz Bileće i M.N. (24) iz Trebinja, zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo teška krađa na štetu ruskog državljanina V.A. 

Sumnja se da su V.Š. i M.N. počinili pomenuto krivično djelo, 20 februara 2014. godine, u mjestu Sutorina – Herceg Novi, na način što je V.Š. koji je bio angažovan na fizičkim poslovima u ugostiteljskom objektu „Traktir“ - vlasništvo oštećenog, sumnja se, došao u posjed ključa kancelarije koja se nalazi u sklopu ovog objekta, gdje se nalazio metalni sef sa novcem, a potom po prethodnom dogovoru sa M.N. ostavio otključana vrata kancelarije, kako bi kasnije obojica mogli da uđu u ovu prostoriju. M.N. je, kako se sumnja, potom došao u ugostiteljski objekat sa brusilicom i zajedno sa V.Š. ušao u pomenutu kancelariju, gdje su uz pomoć brusilice oštetili gornji dio metalnog sefa, nakon čega su iz njega otuđili novac u različitim valutama i to: 7.850 eura, 700 rubalja i 400 šekela i udaljili se sa lica mjesta.

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj o istom obavijestili nadležno državno tužilaštvo, izašli na lice mjesta, izvršili uviđaj i izuzeli tragove koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Radeći na rasvjetljavanju pomenutog događaja policijski službenici su identifikovali V.Š. i M.N. koji se sumnjiče da su počinili ovo krivično djelo.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja