Krivična prijava protiv divljeg graditelja

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi su, 05. marta 2014. godine, podnijeli krivičnu prijavu protiv državljanina Bosne i Hercegovine B.V. (41), sa boravkom u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole.

Sumnja se, da je B.V. počinio pomenuto krivično djelo na način što je, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, u decembru 2013. godine, započeo građevinske radove na rekonstrukciji suterena objekta koji je upisan u Listu nepokretnosti Katastarske Opštine Topla- Herceg Novi, te od postojeća tri poslovna prostora izgradnjom pregradnih zidova dobijeno je pet ovakvih prostora.

 

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja