Porto Montenegro na najvažnijim martovskim sajmovima

Kompanija Adriatic Marinas predstaviće nautičko-turistički centar Porto Montenegro kao investicioni projekat i atraktivnu destinaciju za bogatu klijetelu i vlasnike luksuznih plovila na najvećim evropskim i azijskim sajmovima nautike koji će se održati u martu. 

U skladu sa svjetskim trendom privlačenja stranog kapitala, Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore, predstaviće se na 25. Međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM (11. - 14. mart), a na izložbenom štandu biće predstavljen i projekat Porto Montenegro kao jedan od vodećih investicionih projekata u Crnoj Gori. MIPIM predstavlja odličnu priliku za promociju na međunarodnom tržištu, kao i za sastanke, povezivanje i umrežavanje sa investitorima u oblasti nekretnina.

U kalendaru sajamskih manifestacija na kojima će u martu nastupiti Porto Montenegro je i Međunarodna izložba jahti i brodova - Moscow Boat Show (11.-16.mart). Najveći događaj u Rusiji iz ove oblasti po sedmi put okuplja najimpresivnije predstavnike jahting svijeta, kapetane, jedriličare i, uopšte, ljubitelje nautike. Sajam u Moskvi odlična je platforma za predstavljanje novih proizvoda, procjenu tržišta i trendova u nautičkoj oblasti, ali i dobro mjesto za uspostavljanje dugotrajnih i profitabilnih partnerstava.

Nakon nautičkog sajma, već dan kasnije - 17. marta, održaće se i 10. Moskvovski MICE Forum. Moskva Forum jedan je od najznačajnijih evropskih foruma kongresne industrije i poslovnih putovanja. Sa otvaranjem hotela Regent u ljeto ove godine, i svim sadržajima luksuzne marine i naselja, Porto Montenegro nudi kompletan paket za kongresni turizam. MICE turizam može značajno da utiče na produžetak turističke sezone, ali i podstiče i razvoj drugih vidova turizma i sadržaja kao što su jedrenje, sportski i lifestyle događaji, te je ovo dobra šansa da se i ovaj sadržaj Porto Montenegra kao turističkog proizvoda predstavi tržištu.

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas učestvovaće i na Condé Nast Traveller luksuznom sajmu putovanja, koji će se održati 18. marta, takođe u Moskvi, i okupiti najbolje subjekte u turističkoj industriji i reportažne novinare, ali i čitaoce ovog prestižnog magazina o putovanjima, koji po njegovoj preporuci najčešće biraju destinacije za putovanja. Condé Nast Traveller je prošlog ljeta objavio reportažu o Porto Montenegru, opisujući je kao nezaobilaznu evropsku lokaciju za ljubitelje jedrenja i nautike, odmora i šopinga. Već ovog ljeta kinesko izdanje ovog magazina priprema reportažu o Crnoj Gori kao o jednoj od trenutno najinteresantnijih svjetskih destinacija, sa posebnim osvrtom na Porto Montenegro.

Niz prestižnih manifestacija nastavlja se sajamskim nastupima na azijskom tržištu, i to na Sajmu nautike u Hainanu u Kini, od 27. do 30. marta. Klijenti iz Azije su najatraktivniji klijenti luksuznim projektima u svijetu, jer su orjentisani na budućnost i imaju dobru mrežu investitora. 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja