Gradonačelnik zadržan u pritvoru

        Gradonačelniku Budve Lazaru Rađenoviću određen je  48 - časovni pritvor, nakon što ga je do jutros  do četiri sata  ispitivala specijalna tužiteljka za organizovani kriminal Đurđina Nina Ivanović.
 Po nalogu Ivanoviće juče oko 16 časova blokirane se kancelarije Rađenovića, da bi poslije policija pretresla i njegovu porodičnu kuću u Golubovini u Budvi.
 On je tek jutros, oko jedan sat iza ponoći, nakon što je završeno višečasopvno pretraživanja kuće, upućen u pratnji policije u Podgoricu.
 
 Zaposleni u Opštini su svi na svojim radnim mjestima i kako je potvrđeno Primorskim novinama, posao Rađenovića obavljaju dva potpredsjdnika i njegovi bliski saradnici.

 

 Po zakonu o lokalnoj samoupravi predsjednik može da odsustvuje sa funkcije pola godine.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja