Institut Igalo bez slobodnog mjesta do 1. oktobra

Institut Igalo bez slobodnog mjesta do 1. oktobra

U Institutu “Dr Simo Milošević” u Igalu popunjenost je više nego dobra, pa je nakon dužeg perioda služba prodaje i marketinga obavjestila poslovne partnere da je buking zatvoren.

 

U oba zdanja, Mediteranskom zdravstvenom centru i Prvoj fazi Instituta sa soliterom, na oporavku i liječenju je 1000 gostiju, što je 20 odsto više u odnosu na isti lanjski period.

Mjesta neće biti do oktobra, kaže za Radio Jadran, izvršni direktor Zoran Kovačević. 

“Ovo se i očekivalo, s obzirom na poteze menadžmenta napravljene još sredinom prethodne godine. Sada su nam najborojniji gosti Skandinavci, pa Rusi i gosti iz regiona. U septembru će opet biti najviše Norvežana, Rusa i Holanđana. U oktobu očekujemo dodatnu norvešku grupu iz državnog programa, ali i potpuno novi program – joga kamp iz Švedske”, ističe Kovačević.

Ovo je više nego uspjeh ako se zna da je tendencija turističkih kretanja zdravstveni turizam, a samim tim je i ponuda, odnosno konkurencija izuzetno jaka.

Ulaganja u Sportski centar Instituta pokazala su se veoma opravdana.

Naime, boravak sportskih ekipa, počev od reprezentacije, olimpijskih pobjednika u skijanju slobodnim stilom iz Bjelorusije ili ekipa vaterpolokluba “Monpelje” iz Monpeljea, moskovskog Dinama, “CSK”-a , ovog proljeća, plivačke i vaterpolo reprezentacije Kazahstana kao i moskovski fudbalski klub Stroginov, odlična su preporuka.

Danas su u Institutu na ljetnjim pripremama ekipe iz Rusije i to košarkaškog kluba “Slavljanka”, odbojkašice Tumen-a i mačevaoci CSK. Narednih dana pridružiće im se još tri fudbalska i jedan gimanstičarski klub, takođe iz Rusije.

“Za dva dana usluge smještaja u Institutu koristiće i izuzetna imena naše i evropske kinematografije, za vrijeme trajanja Filmskog Festivala. Nama je čast da smo kao domaćini odabrani i ovog puta”, kazao je izvršni direktor, Zoran Kovačević.

izvor: bankar.me

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja