Prodajna izložba Darovi prirode u TQ Plazi

 Prodajna izložba pod nazivom “Darovi prirode” biće održana u holu shopping centra TQ Plaza u Budvi, 30. i 31. marta.

"Ljudi se sve više okreću blagodetima prirode  njenim darovima kao pravim vrijednostima i rudnicima zdravlja. U okviru izložbe “Darovi prirode” svoja ljekovita bilja izložiće poznati fitoterapeut u Crnoj Gori, Branislav Popović iz Bijele. Iza njega je preko 110 godina porodične tradicije i 50 godina ličnog rada. Svoje znanje prije dvije decenije usavršavao je u Engleskoj (proučavajući svijet biljaka u poznatom Oksfordskom botaničkom vrtu) i Francuskoj, gdje je u Parizu imao stručne razgovore sa profesorima Herbalne medicine - prirodnog načina liječenja", kazao je portparol "TQ plaze" Ivan benić.

 Prema njegovim riječima tokom dvodnevne izložbe u shopping cenru TQ Plaza, pored  Branislava Popovića, svoje proizvode izložiće i njegovi prijatelji sa kojima dugo saradjuje - pčelari, Lidija Martinović sa Cetinja, i Mišo Ilić iz Budve, kao i maslinar, Redžep Kolar iz Bara, koji će posjetiocima uz savjete približiti ove divne darove prirode.

Na otvarnju će nastupiti folklorni ansambl KC “Stara Budva

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti