Britanski Apelacioni sud odlučuje o isplati Ćoću

 Ape­la­ci­o­ni sud Ve­li­ke Bri­ta­ni­je zakazao je za 9. jun ročište, nakon što je uvažena žalba većinskog vlasnika firme "Beppler & Jacobson", na presudu Viskog suda pravde, kojim je kolašinskom biznismenu Zoranu Ćoću Bećiroviću dosuđeno da mu se isplati 25 odsto vrijednosti ukupnog kapitala firme.
 
Visoki sud odredio je da se na ime 25 odsto akcija koje u firmi "Beppler & Jacobson" ima Bećirovićeva firma Caldero trejding on na taj način i isplati. Uslijedila je žalba većinskih vlansika, koja je uvažena, te će Apelacioni sud početkom juna razmotriti, na koji način će biti Bećirović isplaćen.
 
 Spor je još krajem maja 2012. pokrenuo Bećirović protiv svojih partnera, nakon što su ga "odstranili" iz daljeg upravljanja firmom, koja gazduje budvanskom Avalom i kolašinskom Bjankom.
 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja