Nina Badrić i Perper otvorili Guvance

Nina Badrić i Perper otvorili plažu Guvance

Povodom svečanog otvaranja plaže Guvance i Dukley Beach Lounge restorana, investitori na Zavali, udruženja kupaca - AMIA i kompnija Montera,  poklonili su Budvi sinoć  besplatan koncert crnogorske rok grupe Perpera i  hrvatske pop pjevačice Nine Badrić.

“Ciklus aktivnosti koje organizujemo ima humanitarni karakter pa će sav prihod prikupljen od prodatog pića na koncertu otići u fond za obnovu Javne predškolske Ustanove u Budvi, kao i prihod od vatrometa koji je prvobitno bio planiran.

U želji da se zahvale lokalnoj zajednici na prilici da posluju u prijateljskom ambijentu, kompanija Monterra i Dukljanski Vrtovi najavljuju niz velikih akcija društvene odgovornosti posvećenih rekonstrukciji i obnovi dječijih igrališta u Budvi u saradnji sa Opštinom Budva i nevladinom organizacijom Roditelji”, kazala je portparol Dukljanskih vrtova Milena Spahić.

 Već koliko danas Dukljanski Vrtovi će poželjeti dobrodošlicu djeci u periodu od  18 do 20 sati kada će biti organizovano druženje sa animatorima koji će za djecu Budve i njihove goste prirediti niz zanimljivih aktivnosti na plaži.

duklja_open_1.jpg

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja