U okviru Kotor ArTeatra sjutra veče predstava "Njegoš,Vatre"

5. Međunarodni festival Kotor Art

Predstava "Njegos, Vatre"

 

U okviru Kotor ArTeatra sjutra veče ( 6.avgust) od 20 i 22h u Starom zatvoru igraće predstava “Njegoš, Vatre” autorski projekat Radmile Vojvodić i Paola Magellija.

Predstava nastala po motivima  Njegoševe filozofsko - teološke poeme  “Luča Mikrokozma” je rađena u koprodukciji sa Kraljevskim pozorištem Zetski dom 2010 godine i već 4 sezone se jedino i ekskluzivno igra u oživljenom zdanju starog austrougarskog zatvora.

Predstava će se igrati i 8. avgusta u istim terminima.

 _DSC0865_resize.jpg

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja