Budva u TOP 10 destinacija za provod na svijetu

Budva izabrana među top 10 svjetskih destinacija za provod za ljeto 2014. godine, među kojima su i Ibica, Zakintos, San Trope, Barselona, Kopakabana..

Kako kažu na sajtu www.topdreamer.com , ljeto je vrijeme za opuštanje, odlazak na plažu i naravno provod cijelu noć. Tada bi trebalo tražiti mjesta gdje je najbolji provod. Zato su napravili listu sa najboljim mjestima za provod u svijetu za ljeto 2014. godine koja se, kako tvrde, nikada neće zaboraviti. Budvu opisuju kao jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u Crnoj Gori, sa prelijepim plažama i aktivnim noćnim životom. 

 

Izvor: http://www.topdreamer.com/worlds-best-party-places-summer-2014/

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja