Dan vodenih sportova i popusta u Porto Montenegru

Dan vodenih sportova i popusta u Porto Montenegru

 

 

Marina Porto Montenegro i kompanije Ski&Sea i Montenegro+ predstaviće novu ponudu vodenih sportova na kraju doka 1 (Rental centar), u subotu 10. avgusta u periodu od 17h do 20h

Kroz interaktivnu promociju vodenih sportova, uz 50% popusta na sve aktivnosti na vodi, posjetioci će imati priliku da bolje upoznaju discipline kao što su: stand-up paddling, kajaking, skuteri, trimarani, jedrenje, veslanje, ronjenje, skijanje na vodi, wakeboarding i atraktivni jet fly.

watersports1.jpg

U atrakcijama na vodi mogu uživati i početnici uz pomoć instruktora, ali i profesionalci kojima će predstavljati izazov da osvoje akvatorijum tivatskog zaliva. Ritam dobre muzike DJ-a pratiće zabavu na vodi, koja će se nakon adrenalinskih disciplina nastaviti i na kopnu.

watersports2.jpg

Tokom ovog vikenda, posjetioce Porto Montenegra očekuju i brojni popusti na kolekcije u radnjama u naselju.

Fani_Stipkovic.jpg 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja