Bokeljska noć u subotu 17. avgusta

Tradicionalna manifestacija, Bokeljska noć, biće održana u subotu, 17. avgusta 2013. godine, sa početkom u 21h.

Ove godine prijavilo se oko 50 ukrašenih barki, koje će svoj defile izvesti u akvatoriju kotorskog zaliva. Planirano je da se barke predstave u 3 đira, a tokom trećeg đira akvatorij će osvijetliti veliki vatromet.

 

Fond nagrada je 3.000,00 eura.

Nagrada za prvu barku iznosi 1.500,00, za drugu 1.000,00 i za treću 500,00 eura.

Nakon završetka nastupa na akva pozornici, fešta će se nastaviti na pjacama i pjacetama u Starom gradu.

 

Organizator je Kulturni centar "Nikola Đurković" Kotor, a suorganizator lokalna Turistička organizacija. Pokrovitelj je Opština Kotor.

Na ulazu u Kotor, Turistička organizacija će u saradnji sa policijom, dijeliti flajere - mape, u kome će biti navedena i ucrtana mjesta za parkiranje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja