Policija prekinula Karleušin nastup u Trokaderu

Policija prekinula Karleušin nastup u Trokaderu

 

Pripadnici Posebne jedinice MUPa CG, jutros u 1:50h izvršili su kontrolu diskoteke Trokadero.

Program u diskoteci gdje je nastupala JK je prekinut, da bi nakon deset minuta, koliko je trajala kontrola, bio nastavljen, kako je potvrđeno u upravi diskoteke.

 

Pošto Jelena tvrdi da se protiv nje vodi ozbiljna medijska hajka, mi samo možemo da zaključimo da su se medijima, očigledno, pridružili i klubovi i publika, a i policija Crne Gore. 

Jelena, jednostavno nema sreće, za razliku od njenog kolege koji je prethodne noći taj isti Trokadero napunio do posljednjeg mjesta.

vezano: Saopštenje iz Uprave policije o navodnom napadu na Jelenu Karleušu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja