Pucnjava u Herceg Novom

Hercegnovska policija  podnijelia je izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv R.B. (21) iz Herceg Novog, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu M.K. iz Herceg Novog.

 

Sumnja se, da je R.B, 20. juna 2014. godine u ranim jutarnjim satima, počinio pomenuto krivično djelo, na način što je u Kumboru – Herceg Novi ispred jednog ugostiteljskog objekta, dok se nalazio u društvu sa još tri lica, ispalio dva hica iz vatrenog oružja – pištolja u pravcu M.K, od kojih je jedan pogodio M.K. u predjelu natkoljenice desne noge nanoseći mu tešku tjelesnu povredu, nakon čega je R.B. pobjegao sa lica mjesta.

 

R.B. je, kako se sumnja, ispalio oba hica u pravcu M.K, u momentu dok je M.K. pokušavao da spriječi fizički sukob između s jedne strane grupe lica među kojima je bio R.B, dok se s druge strane nalazilo jedno lice.

 

Povrijeđeni M.K. je hospitalizovan.

 

Odmah po saznanju za događaj policijski službenici su o događaju obavijestili Više državno tužilaštvo u Podgorici, izvršili uviđaj, izuzeli tragove koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru, prikupili obavještenja od više lica.

 

Aktivnosti koje su preduzeli službenici CB Herceg Novi su rezultirale identifikovanjem R.B. 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti