Promocija ljetnje kolekcije brenda Heidi Klein sa Nothing Hill-a

Popularna Heidi Klein prodavnica u Porto Montenegru organizuje prezentaciju najnovije ljetnje kolekcije kupaćih kostima i aksesoara za plažu, u srijedu 6. avgusta od 19:00 do 22:00h u njihovom prodajnom objektu u zgradi Ozana. Koktelu će prisustvovati i vlasnice brenda, Heidi Gosman i Penny Klein koje dolaze direktno iz Londona, a posjetioci će uz čašu šampanjca moći da razmjene utiske o najnovijoj kolekciji.

SAINT_MAXIME_COVER_044_-_Copy.jpg

Šik kupaći kostimi i modni dodaci za plažu inspirisani su boravkom na Karipskim ostrvima, Omanom, obalom Amalfi, tropskom džunglom Zambije - karakterišu ih jarke boje tradicionalnih i klasičnih grafika, i dezeni s oštrim kontrastima. Od bikinija i šešira, papuča i maxi ljetnjih haljina, Heidi Klein nudi sve što je potrebno za boravak na plaži ili na jahti. Kolekcija je rađena od najfinijih tkanina, s elegantnim vezom i prefinjenim stilom.

Heidi_Klein.jpg

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja