Kotor: Pokušali da reketiraju Beograđanina za 250.000 eura

Kotorska policija uhapsila je pet državljana Srbije koji su pokušali da od Beograđanina M. D. iznude 250.000 €. Kako prenosi CDM jedan o reketaša je vođa navijača Crvene zvezde.

 

Uhapšeni su Beograđani Miodrag Paljić (36), Marko Vučković (36), Ivan Bogdanov (33), Ivan Bogdanov (30) i Stevan Arnautović (46).  Sumnjiče da su se, 1. avgusta, sastali sa M.D. u Kotoru, i zaprijetili da će ga ubiti ukoliko im ne isplati 250.000 eura, što je oštećeni odbio. 

Ivan Bogdanov (34) i Marko Vučković (37) su inače vođe navijačke grupe FK Crvena zvezda, a Ivan je postao široj javnosti poznat poslije nereda u Đenovi na utakmici reprezentacije Srbije. Sektor granične policije je odredio mjeru otkazaboravka osumljičenima.

Huligan_B92.jpg

 

fotografija koja je postala poznata kao sinonim navijačkih huligana: Bogdanov na stadionu u Đenovi 

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti