A.M. iz Cetinja uhvaćena da je krala firmiranu haljinu

A.M. iz Cetinja uhvaćena da je krala firmiranu haljinu

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, danas 15. avgusta 2013. godine, podnijeli poseban izvještaj protiv A.M. (24) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje, da je počinila krivično djelo krađa na štetu butika “Salt” koji se nalazi u Porto Montenegro u Tivtu.

Naime, A.M. je, kako se sumnja, 10. avgusta 2013. godine, u društvu sa još jednim ženskim licem ušla u butik “Salt”, koji se nalazi na pomenutoj lokaciji, a potom, sumnja se, otuđila haljinu marke “Farah Khan” vrijednosti preko 1.000 eura, nakon čega je napustila butik u društvu osobe sa kojom je došla u pomenuti objekat.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju pomenutog događaja u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali A.M.

Policijski službenici su kod A.M. pronašli haljinu koju je ona, kako se sumnja, prethodno otuđila iz pomenutog butika.

Pronađena haljina je uz potvrdu oduzeta i vraćena oštećenom vlasniku butika “Salt”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja