Počela Petrovačka Noć

Najveća fešta od vina i ribe, Petrovačka noć, počela je u ovom primorskom mjestu. Turistička organizacija Budve već je deset godina za redom uspješno organizuje.

 

Pripremljeno 500kg ribe, 800 litara vina i 600 litara pića. Na stotine posjetilaca u redu čeka da proba ribu koju pripremaju članovi KSR Širun. Dodjite, večeras vas očekuje luda zabava.

IMG_8796dfasfda.jpegIMG_8032dsvsagd.jpeg

 

Tokom tradicionalne Petrovačke noći, koja će ove godine biti organizovana u petak 29. avgusta, vinarija „13. jul – Plantaže“ predstaviće publici svoja nova vina „Luča“ i „Vladika“, koja su nastala povodom 200-te godišnjice rođenja Petra II Petrovića Njegoša.

U ovim vinima moći će da uživaju gosti osam restorana duž šetališta u Petrovcu (Ponta, Paradiso, Sutjeska, Konoba S&M, Oskar, Mediteraneo, MTV i Ambasador), a goste, uz vino, očekuju i brojni pokloni iznenađenja.

Inače, ovogodišnja Petrovačka noć počinje tradicionalnim sportskim igrama, a obuhvata i specijalne degustacije ribe i brodeta, uz čak sedam muzičkih koncerata.

VEZANO: KOMPLETAN PROGRAM

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja