Sajmovi nautike

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine predstavlja svoj projekat Porto Montenegro na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi. Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu (9. – 14. septembra), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sautemptonu u Britaniji (12. – 21. septembra), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (24. – 27. septembra).

Sajam nautike u Kanu ove godine predstaviće više od 580 brodova koji će biti izloženi u vodi i na kopnu. Uz pristaništa i na pontonima, kao u „plutajućoj vitrini“, pravo iz brodogradilišta, biče predstavljeno preko 150 najnovijih dostignuća jahting industrije. Ove godine organizatori očekuju više od 45 hiljada posjetilaca u 5 dana, koliko će trajati ova prestižna manifestacija.

Porto Montenegro biće predstavljen i na ovogodišnjem  PSP Southampton Boat Showu – sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji. U 9 dana manifestacije, posjetioci će imali priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer parku.

MYS - Monaco Yacht Show krajem septembra tradicionalno okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ove godine biće predstavljene brojne jahting kompanije, kao i 150 super i megajahti, a tim Porto Montenegra će i na ovoj manifestaciji prestaviti najnoviju ponutu tivatske marine. 

Sajmovi nautike odličan su način da se Porto Montenegro, ali i čitava Crna Gora, pozicionira kao izuzetno atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji “igrači” u nautičkom biznisu širom svijeta.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja