Print this page

Divljanje na Adi

Javno preduzeće Morsko dobro dostavilo je dvije prijave za neleganu gradnju na obali rijeke bojane

"Izvršenim obilaskom prostora u opštini Ulcinj, na lokalitetu desna obala rijeke Bojane, konstatovali smo izvedene radove na rekonstrukciji – izgradnji objekta bez građevinske dozvole.
Na lokaciji 187, lice Đakonović Cvetko je porušio svoj postojeći objekat od 13.12
m2 i sagradio novi objekat spratnosti P+1, površine cca 64 m2 (32 m2 u osnovi).
Kako se radi o radovima bez građevinske dozvole potrebno je izvršiti kontrolu prostora iz nadležnosti Uprave za inspekcijske poslove, u cilju utvrđivanja činjenica i vraćanja prostora u pređašnje stanje sa procesiuranjem predmeta prema pravosudnim organima", navodi se u prvoj prijavi.
nelegana gradanja izvodi se i na desnoj obali rijeke Bojane i to između objekata označenih brojem 52 i 53 u Evidenciji – Katalogu objekata na rijeci Bojani.
" Započeti su radovi na izgradnji novog objekta, bez građevinske dozvole. Na navedenoj lokaciji nn. lice je izvršilo postavljanje šipova na prostoru površine cca 60 m2, u cilju postavljanja – građenja objekta bez dozvole.Kako se radi o radovima bez građevinske dozvole potrebno je izvršiti kontrolu prostora iz nadležnosti Uprave za inspekcijske poslove, u cilju utvrđivanja činjenica i vraćanja prostora u pređašnje stanje sa procesiuranjem predmeta prema pravosudnim organima. ", ističu u Morskom dobru

PODIJELI

Tagged under