Jablani pretukli policajca u "Parmi"

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode Ž.J. (46), P.J. (22) i L.J. (18) iz Budve, zbog sumnje da su, na štetu policijskog službenika Z.R, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje. 


Sumnja se da su ova tri lica juče, 25. oktobra 2014. godine, oko 05,00 časova, u restoranu „Parma“ u Budvi, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički napala Z.R, službenika CB Budva koji nije bio na dužnosti, i zadala mu više udaraca rukama i nogama u predjelu lica i glave. 

Z.R. je uspio da izađe iz lokala, a ova tri lica su izašla za njim u namjeri da ga, kako se sumnja, ponovo fizički napadnu. Z.R. je tada iz službenog pištolja uvis ispalio dva metka, u znak upozorenja, nakon čega su ova tri lica sjela u vozilo i udaljila se. 

Z.R. je medicinska pomoć ukazana u Službi Hitne medicinske pomoći u Budvi gdje je konstatovano da je zadobio lakše tjelesne povrede. 

CB Budva je obavijestila druge organizacione policijske jedinice da potražuje Ž.J, P.J. i L.J, te su oni stoga juče oko 12,00 časova, na graničnom prelazu Šćepan Polje, lišeni slobode, pri pokušaju da u vozilu „Opel Corsa“, vlasništvo člana njihove porodice, napuste teritoriju naše države. 

Osumnjičeni Ž.J, P.J. i L.J. su privedeni Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru radi saslušanja. Potom su privedeni i sudiji za istragu Osnovnog suda u Kotoru koji im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, te su stoga ova lica sprovedena u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti