Program za doček Nove 2015. godine

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 10. novembra u 12h, u lokalu “Perla” u Budvi. Na konfereciji je predstavljen program Nove 2015. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.


Pomoćnik direktora Turističke organizacije Budve, Aleksandar Armenko, predstavio je kompletan program javnog dočeka Nove godine na Trgu slikara, Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću hotela “Splendid”, Vesna Lagator, menadžer za odnose s javnošću HG “Budvanska rivijera” i Milica Keković, menadžer za odnose s javnošću hotela “Mediteran”, predstavile su programe dočeka Nove godine u tim hotelima, kao i novogodišnje aranžmane.

 

Među prisutnim posjetiocima našli su se najeminentniji mediji Crne Gore, kao i istaknuti crnogorski muzičati i učesnici novogodišnjeg programa na Trgu slikara, Danijel Alibabić i Nina Žižić.

 

Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja se sprovodi u čitavom regionu i, očekujemo, rezultiraće dolaskom velikog broja turista u Budvu, u ovom periodu godine.

 

PROGRAM DOČEKA NOVE 2015. GODINE

 

Srijeda, 31.12.2014.g.:

Večernji program:

21.30h – Danijel Alibabić

23.00h – „40 godina Bijelog dugmeta“ – Goran Bregović & Alen Islamović

 

Četvrtak, 01.01.2015.g.:

Dnevni program:

14.00h - Svečani popodnevni koncert klasične muzike, u izvedbi „Mediteranskog revijskog orkestra“:

dirigent: Radovan Papović

solisti: Olivera Marcurio - sopran, Jadranka Jovanović – mezzo-sopran, Diego Cavazzin - tenor

Večernji program:

21.30h – Milena Vučić

23.00h – Tony Cetinski

 

Petak, 02.01.2015.g.:

Dnevni program:

14.00h – Dječija predstava "Dvije novogodisnje jelke i Niggor"

Večernji program:

21.30h – Nina Žižić & „Crveno i crno“

23.00h – Parni valjak

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja