Porto Montenegro i ovog januara na najznačajnijim sajmovima nautike

Kompanija Adriatic Marinas ovih dana predstavlja tivatski nautičko-turistički centar Porto Montenegro na velikom međunarodnom Sajmu nautike u Londonu, koji traje do 18. januara. Projekat će biti prezentovan i na jednom od najznačajnijih srednje-evropskih nautičkih sajmova, koji se organizuje u Dizeldorfu u Njemačkoj, od 17. do 25. januara. 

Sajam nautike u Londonu i ove godine okuplja više od 500 izlagača, a obilježavaju ga svakodnevne nautičke promocije i evropske premijerenajnovijih jahti i brodova.

 

Nakon Velike Britanije, tim Porto Montenegra predstaviće projekat na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava u Dusseldorf Exhibition centru. Više od 1.600 izlagača iz 63 zemlje i ove godine okupiće se da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu.

 

Očekuje se da i ove godine više od 50.000 posjetilaca iz cijelog svijeta doputuje u Dizeldorf za vrijeme sajma

 

Među sajmovima koji okupljaju sam vrh jahting industrije i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, nalaze se i sajmovi u Đenovi, Pulji, Kanu, Sautemptonu, Monaku, gdje će se Porto Montenegro i ove godine predstaviti, pozicionirajući projekat i Crnu Goru kao vodeću jahting destinaciju za super jahte na evropskoj obali.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti