Betoniranje obale

Morsko dobro dostavilo je Upravi za inspekcijske poslove još jednu prijaviu o nelegalnoj gradnji, na primorju, ovog puta na području barske opštine.
"Izvršenim obilaskom zone morskog dobra u opštini Bar dana 17.01.2015. godine, konstatovali smo izvođenje radova bez građevinske dozvole na lokalitetu Utjeha. Na prostoru katastarske parcele 4085 KO Kunje izvedeni su radovi na probijanju puta prema plaži, dok se na stjenovitom dijelu vrši nasipanje i ravnanje prostora sa betoniranjem dijela obale površine 30-40 m2.", navodi se u prijavi.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja