Utopio se član posade holandskog kruzera u Kotoru

Holandski kruzer na sidru kod Kotora

 

Član posade Holandskog kruzera Nieuw Amsterdam iz Roterdama Joselito Mordeno, rođen 1990. godine utopio sa danas nešto prije 18 sati u akvatorijumu kotorskog zaliva.

Kako saznaje Skala radio iz pouzdanih izvora Mordeno, kanadski državljanin je sa prijateljem iznajmio kajak na plažnom baru koji se nalazi na parking prostoru URC-a. Neposredno potom, pretpostavlja se, došlo je do prevrtanja plovnog objekta i utopljenja kanadskog državljanina.


Na lice mjesta je izašla kotorska policija, Hitna pomoć i Osnovni i Viši tužilac, a bili su prisutni i zapovjedništvo broda.
Nakon pretrage policije i mještana, tijelo nesretnog mladića pronađeno je u blizini obale.
Po nalogu tužioca tijelo je poslato na obdukciju kako bi se ustanovio tačan razlog smrti.

 

izvor: skala radio

 

 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja