Novi slučajevi divlje gradnje na obali

Kontrolori Morskog dobra prijavili su nove slučajeve divlje gradnje u Boki kotorskoj.
Izvršenim obilaskom zone morskog dobra u opštini Kotor na više lokacija konstatovali smo izvođenje radova bez odobrenja na rekonstrukciji mula i to:


- na lokaciji Dobrota, na katastarskoj parceli 817 KO Dobrota, izvode se radovi na učvršćenju i rekonstrukciji mula;

- na lokaciji Dobrota, ispred konobe PORTUN, izvode se radovi na rekonstrukciji mula sa početnom fazom bušenja podloge;

- na lokaciji Ljuta, na kat. parceli 201 KO Dobrota, izvode se radovi na rekonstrukciji mula u vidu oblaganja kamenom i nasipanja kamenog materijala u cilju ispunjenja i izravnavanja površine.

Slučajevi su prijavljeni upravi za inspekcijske poslove.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja