Otkazano gostovanje Vedrane Rudan

Književno veče 29. festivala „Grad teatar“ planirano za 26. jul otkazuje se zbog iznenadnih zdravstvenih problema gđe Vedrane Rudan, koje je trebalo hitno riješiti.

U saopštenju pres službe Grad teatra dalje se navodi: "Gđi Rudan želimo brz i uspješan oporavak, a publici se izvinjavamo zbog neplaniranih okolnosti na koje niko, nažalost, nije mogao uticati. Obećavamo da ćemo gđu Rudan pokušati da ugostimo u što skorijoj budućnosti."

Obavezno pratite njen blog: http://www.rudan.info

 

foto: nadlanu.com

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja