Donatorska zabava u Platinumu za kupovinu EKG aparata

Ovog petka, 20.novembra u Platinumu, u Porto Montenegru, biće organizovana donatorska zabava, sa ciljem sakupljanja sredstava za kupovinu EKG aparata za potrebe Hitne pomoći Tivat.
Specijalni gost zabave biće pop pjevačica Martina Vrbos, čiji je nastup zakazan za 23 sata. Sav prihod od ulaznica i dio novca od prvog naručenog pića biće namijenjeni za prikupljanje sredstava za Hitnu pomoć.


Hrvatska pop pevačica, di-džej i nekadašnja voditeljka kultne emisije o hip-hopu na MTV Adria Martina Vrbos nastupiće sa svojim upečatljivim i originalnim repertoarom, presjekom najvećih svjetskih hitova u njenom aranžmanu, ali i autorskim pjesmama.
Noćna zabava u Platinumu neće jenjavati ni svakog vikenda do kraja kalendarske godine, jer su konceptualne zabave kreirane tako da pariraju ne samo domaćoj industriji zabave, već budu i u ravni evropskog i svjetskog klabinga.
Rezervacije se mogu izvršiti na broj telefona 067 766 669

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja