Humanitarna akcija Help Portrait u Porto Montenegru

U susret praznicima, Porto Montenegro i ove zime tradicionalno širi dobru atmosferu i sakuplja novac za one kojima je najpotrebniji. 

 

Međunarodna akcija Help Portrait održaće se u četvrtak, 03. decembra od 12h do 15h, u restoranu One u Porto Montenegru, čime je Tivat jedini grad u Crnoj Gori koji obilježava ovaj značajan humanitarni dan. Fotograf Veri Veroza sa svojim tivatskim kolegama će praviti profesionalne portrete prolaznika i gostiju, a čitav prihod od prodatih fotografija biće namijenjen  Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu.  

 

Akciju Help Portrait podržaće frizerski salon Vlado Hair Design, čiji će članovi tima biti zaduženi za frizuru i šminku svih koji budu zainteresovani za profesionalne portrete, a domaćin će i ove godine biti restoran One, koji će svim prisutnima i donatorima služiti besplatne tople napitke i lokalne slatkiše.

 

Projekat Help Portrait osmislio je i pokrenuo poznati američki fotograf Jeremy Cowart 2008.godine. Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet kojem se priključila i Crna Gora. Od 2009. godine do danas u ovom projektu urađeno je preko 436.900 portreta u preko 72 zemlje svijeta. 

 

Share this article

About us

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit! Dictum aliquam potenti arcu? Vel nemo consectetuer veritatis delectus excepturi magni dui


Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Aenean id turpis lectus. Duis eget consequat velit.nulla vel eros blandit placerat.

Najnovije vijesti

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!