Print this page

Programi povodom dana opštine Budva

Povodom proslave Dana opštine Budva sjutra će na Trgu ispred Starog grada, biti održana višesatna, kulturno - zabavna manifestacija, koju organizuje Turistička organizacija opštine Budva, sa početkom u 14h.

 

14.00h - 14.40h - Svečani koncert Gradske muzike Budve

14.45h - 15.05h - Predstava “Kadmo i Harmonija”, u izvedbi NVO “Talas” iz Budve

15.10h - 15.40h - Hor budvanske muzičke škole

15.45h - 16.05h - “Stranger Trio”

16.10h - 16.30h - Jack Lupino

16.35h - 18.00h - “Knez & Double trouble band”


Tokom trajanja programa, na Trgu će svoje radove izložiti budvanski umjetnici: Sandra Đurbuzović, Marica Kuznjecov - Boljević, Jelena Đurašković, Bato Boljević i drugi, a svoje specijalitete i Organizacija žena Budve, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.


U petak, 24. novembra, sa početkom u 18 časova, u „Crvenoj komuni“ u Petrovcu biće izvedena društveno-angažovana predstava „Dar“, koja se bavi pitanjem autizma.

Predstava je rađena u produkciji nezavisne trupe U.R.A. iz Beograda, koja okuplja glumce profesionalno angažovane i u drugim pozorištima u traganju za relevantnim umjetničkim formama koje se bave društveno-angažovanim temama.

Gostovanje predstave “Dar” organizuje JU “Grad teatar” povodom proslave Dana opštine Budva.

 

JU Muzeji i galerije Budve, pripremila je bogat izložbeni program povodom proslave Dana Opštine Budva.

U Modernoj galeriji u budvanskom Starom gradu, u srijedu, 22. novembra u 18 časova, biće otvorena izložba budvanskog slikara Jovana – Jova Ivanovića (1932–2017).

Izložbu će otvoriti predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, a u muzičkom dijelu programa učestvovaće Ženska vokalna grupa „Harmonija“ iz Budve. Izložba se može pogledati do 15. januara 2018. godine.

foto: Jugoslav Belada

 

PODIJELI

Tagged under