Beppler&Jacobson Montenegro uručio poklone i novac «Puževoj kućici» u Budvi

I ove godine pokloni za djecu sa posebnim potrebama


Sada već tradicionalno, kompanija“Beppler&Jacobson Montenegro” uručila je novogodišnje paketiće mališanima iz NVO “Puževa kućica” - Udruženje roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju u Budvi.


Nikola Kasalo, izvršni direktor kompanije “Beppler & Jacobson Montenegro” je kazao da je ovo jedan od najdražih trenutaka koje zaposleni u ovoj kompaniji imaju: “ Sami osjećaj da smo bar na kratkousrećili ove mališane nas ispunjava neizmjernom srećom. Mi svake godine imamo čast da ugostimo ove male drugare divovskoga srca i nastavićemo sa ovim druženjima”.
​“ I ove godine dragi prijatelji iz kompanije “Beppler & Jacobson” u Hotelu “Avala Spa&Villas” donirali su nam 1000 eura i družili se sa našim mališanima. Naravno, tu su bili i novogodišnji paketići. Godinama oni nama priredjuju ovaj dogadjaj i organizuju taj momenat kad su ta djeca ista kao i sva ostala. Suvišno je objašnjavati koliko to znači toj djeci, njihovim roditeljima i nama vaspitačima. Od srca im hvala.“, izjavila je Nataša Anastasov, predsjednica Udruženja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja