Print this page

MSC traži da joj se na upravljanje dodijele i tereni na Jazu , Lugovima te balon sala u Petrovcu

Opštinska firma Mediteranski sportski centar, koji upravlja sporstkim centrom preko puta Autobuske stanice, zatražio je da mu se na gazdovanje dodijele i fudbalski tereni na Lugovima i Jazu, kao i balon sala u Petrovcu.

Upravo ovi sportski objekti, koji se nalaze u ne baš u zavidnom niovu, godinama unazad se daju privatnicima na upotrebu.


S obzirom da se Mediteranski sportski centar sa novom upravom dokazao da umije domaćinski da se odnosi i ponaša prema opštinskoj imovini, tražimo da nam se dodijele na uprafljanje i ovi sportski objekti. Trenutno se o ovim sportskim objektima ne vodi dovoljno računa, i na valjan način. MSC u svom Statutu ima definisan pravni osnov za upravljanje sportskim objektima. Svojim Planom i Programom predvidjeli smo mogućnost da preuzmemo i te sportske objekte. Plan i Program je poslat Skupštini Opštine, a odbornički saziv ga je nedavno usvojio bez i jednog glasa protiv.Očekujemo sad od našeg osnivača, Opštine Budva da nam ustupi opštinskom odlukom navedene sportske objekte na upravljanje”, stoji u dopisu Mediteranskog sportskog centra.

PODIJELI