Print this page

Riješiće problem skupljanje atmosferskih voda u Mediteranskoj

Nakon što su juče „Primorske novine“ objavile foto priču o problemima u mediteranskoj ulici, koji se stvaraju nakon svakih većih padavina, oglasio se i opštinski Sekretarijat za komunalno stambene poslove.

Problem skupljanja atmosferskih voda u dijelu Mediteranske ulice, na lokaciji kružnog toka, biće riješen, izgradnjom atmosferskog kanala. Izabrana je Izvođač radova „Tošković“ d.o.o. Podgorica, koji će radove započeti u srijedu.


„Nakon sprovedenog postupka nabavke izvođenja radova, na izgradnji regulacije atmosferskog kanala Gospoština u Budvi i potpisivanju Ugovora o izvođenju radova sa izabranim izvođačom „Tošković“ d.o.o. Podgorica, isti će biti započeti u srijedu 24.01.2018. godine. Završetkom planiranih radova biće riješen odvod atmosferskih voda iz naselja Gospoština, kao i problem njihove akumulacije na dijelu Mediteranske ulice.Vrijednost ugovorenih radova iznosi 241.927,14 eura i rok za izvođenje radova je 120 dana“, navodi se u saopštenju resornog sekretarijata.


Sekretarjat za komunalno stambene poslove naložio je Parking servisu da izmjesti parking rampe iz uliceMila Milunovića, kako bi se stvorili uslovi za kontrolisan ulazak motornih vozila u zonu oko Starog Grada, tako to će se dio parking prostora kod „Zeta filma“ pretvoriti u saobraćajnu komunikaciju između Mediteranske i ulice Slovenska obala

PODIJELI