Akcija omasovljavanja sporta skijanja na vodi

Akcija omasovljavanja sporta skijanja na vodi

 

Wake Park Tivat, žičara za skijanje na vodi u Tivtu organizuje ovog mjeseca akciju TIVAT SKIJA NA VODI, besplatnu ski školu za djecu do 15 godina.

U cilju promovisanja sporta kod mladih, akciju organizuju u saradnji sa osnovnim školama.

Akcija ima za cilj popularizaciju i omasovljavanje ovog prelijepog sporta. Od 20 jula ove godine Tivat je bogatiji za prvi Wake Park u Crnoj Gori.

Smješten u predivnom prirodnom ambijentu Tivatske Župe, Wake Park predstavlja idealno mjesto za aktivan odmor druženje i rekreaciju.

Osnivanjem ski klubova u Tivtu, Kotoru i Budvi stiču se uslovi za osnivanje Saveza za skijanje na vodi Crne Gore i formiranje reprezentacije Crne Gore. 

Za kraj septembra planirano je prvo međunarodno takmičenje u wakeboardu, najatraktivnijoj disciplini ovog sporta. 

 

2013-08-31_10.37.10.jpg

foto i video: riders.me

 

 

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja