Nekadašnji lider budvanskog LP odbacio poruke predsjedništva doskorašnje partije

Rađenović: Nema raskida koalicije u Budvi

Nekadašnji lider budvanskog odbora Liberalne partije Blažo Rađenović kazao je da nema govora o raskidu koalcije u Budvi. Rađenović je sa kompletnim odborom ove stranke u Budvi napustio Liberalnu partiju, nakon izborne konferencije, na kojoj je ponovo za predsjednika izabran Andrija Popović. Predsjedništvo LP se juče oglasilo da će novoformiranom odboru ove stranke u Budvi predložiti raskid koalicije u ovom gradu.


Pokušavajući da dps-ovskim ili udbinim metodom manipulišu javnosti već prepoznatljivi gosti na listi dps (lp) donijeli su odluku da raskidaju koaliciju u Budvi,da nije žalosno bilo bi smiješno. Prvo što ćemo tražiti od ljudi koji se ne potpisuju na kraju saopstenja već saopštenje daju kao krajnju odluku predsjednišva sa slikom na kojoj je 80% nas koji smo nekad pripadali ovoj partiji i istupili iz LP-a zbog principijalnih i krajnje prirodnih stavova. Barem im je gospodar mogao pozajmiti opet iste one ljude sa kongresa LP-a u otobru koje im je tada poslao da preglasaju liberale i glasaju za njihovog kadra. Kako bi javnosti predočili činjenice mi iskonski i istinski liberali koji pripadamo izvornom aršinu liberala u Crnoj Gori sklopili smo predizbornu koaliciju sa URA i SDP-om i nastupili na lokalne izbore u Budvi u oktobru 2016-te te na taj način dali svoj doprinos da smijenimo režimsku kriminalnu podfilijalu DPS u Budvi“, kazao je Rađenović.


Prema njegovim riječima na osnovu njihove opozicione politike u Budvi, opozicione isključivo režimu, korupciji i kriminalu povratili smo povjerenje gradjana i svakim danom je to sve više.
„Naše dojučerašnje kolege iz DPS ili LP kako hoćete umjesto da budu ponosne na ime i prezime Liberalne Partije u Budvi koja je sačuvala svoj identite oni raskidaju koaliciju koja im je omogućila sredstva koja iz budžeta svaki mjesec primaju od građana Budve, ali su oni pokorni gospodaru i kako je to slučaj na državnom nivou oni su zadovoljni sa mrvicama koje primaju direkto sa računa DPS koji im je politički otac i finansijer uplaćuje po potrebi za odluke i zakone za koje mu je potreban taj glas u Skupštini a na uštrb svih gradjanki i gradjana Crne Gore.

Liberali Budve od kojih su neki tu od početka osnivanja LSCG poput Dimitrija Mita Pejovića osnovaće uskoro novi politički subjekt sa već propoznatljivom politikom sa liberalima Cetinja, Kotora, Danilovgrada, Bara, Herceg Novog, Tivta, Podgorice i našom koleginicom i odbornicom u Nikšićkom parlamentu i mnogim drugim gradovima širom Crne Gore. Što se tiče koalicije u Budvi ne morate se dodvoravati vašem šefu i na taj način zna on da vi nemate kud jer svako od vas bjezi kao da ste zaraženi boginjama mada i jeste al u političkom smislu to su DPS boginje koje nikako da prebolite“, zaključio je Rađenović.


Koalicija LP-URA- SSDP u opštinskom parlamentu ima jednog odbornika i to je Božena Jelušić iz Građanskog odbora URA.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti