Mediteranski sportski centar predložio vansudsko poravnanje OK Budvanska rivijera

Tri poslovna prostora za dug od 230 hiljada eura

Mediteranski sportski centar (MSC) ponudio je Odbojkaškom klubu „ Budvanska rivijrera“ zaključivanje vansduskog poravnanja po kome bi ovaj sportski klub na ime duga od gotovo 230 hiljada eura za korišćenje dvorane, preknjižio opštinskom preduzeću tri poslovna prostora koje ima u sporskom centru.


Ovim bi se na najbolji način riješiio problem dugovanja odbojkaškog kluba, koja su potvrđenja pravosnažnom presudom privrednog suda.


Obraćamo vam se sa predlogom za namirenje duga shodno presudi Privrednog suda, kojom se OK „Budvanska rivijera“ obavezal da MSC plati iznos od 229.739 eura sa pripadajućom kamatom na ime duga za korišćenje sportske dvorane . Predlažemo potpisivanje vansudskog poravnanja kod notara, kojim bi OK "Budvanska rivijera“ našem preduzeću u svojinu predao tri poslovna prostora koji se nalaze u Mediteranskom sportskom centru, a koji su u svojini osnivača kluba. Vrijednost ova tri poslovna prostora bi „pokrila“ navedeni dug“, navodi se u dopisu koji je MSC uputio Odbojkaškom klubu "Budvanska rivijera".


Nadamo se da nećemo biti prinuđeni da namiranje duga tražimo preko tužioca i novih sudskih postupaka koji bi prouzrokovali probleme određeni licima. Jedna od posljedica mirnog rješavanja problema bi svakako biti i trajna zabrana bavljenja sportom licima koja su na bilo koji način bila uključena u rad bilo starog ili novog kluba“, upozoravaju iz MSC.


Riječ je o tri poslovna prostora od 82, 29 i 47 kvadrata u mediteranskom sportskom centru , a koja su uknjižena na of šor firmu Victoria enterprises“, u u kojima je dugi niz godina bilo sjedište odbojkaškog kluba.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti