Pizana ovoga ljeta bez mobilijara

Javno preduzeće „Morsko dobro“ raspisalo je tender za davanje u zakup starogradske plaže Pizana, kojom su obavezali budućeg zakupca da ne može da postavlja plažni mobilijar. Ovim je ispoštovana namjera Opštine Budva i smaog javnog preduzeća da Pizana bude javno kupalište oslobođeno suncobrana i ležaljki.

Pizana je ponuđena je u jednogodišnji zakup po početnoj minimalnoj cijeni od 21.471 eura i kako se navodi ona je javno uređenom kupalištu, bez mogućnosti postavljanja plažnog mobilijara.

Na pizani je predviđen, kao i do sada ugostiteljski lokal sa terasom , a moguće je da se postavi i konzervator za sladoled.
Svi zainteresoavni mogu do 21. marta da podnesu kovertirane ponude, kada će biti organizovano javno otvaranje.

 

fotografija iz kolekcije Ante Urbana 2000. godine

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja