Porto Montenegro i Hotel Regent traže preko 200 sezonskih radnika

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro zaposliće tokom ljeta preko 200 sezonskih radnika na projektu luksuznog nautičkog naselja i marine za superjahte Porto Montenegro, kao i prvog hotela sa pet zvjezdica u Tivtu.

 

Broj zaposlenih, koji se značajno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da su kompanija Adriatic Marinas i hotel Regent Porto Montenegro visoko pozicionirani na listi ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Preko 200 sezonaca biće raspoređeno na radnim pozicijama: u sektoru hrane i pića, marine, tehničke službe, recepcije, prodaje u buticima, spa, – sedmi po redu, Sajam sezonskog zapošljavanja u Porto Montenegru biće organizovan u mjesecu aprilu.

 

Jako smo ponosni na tradiciju Dana otvorenih vrata koja iz godine u godinu potvrđuje sve veći broj zainteresovanih kandidata, kako onih koji prvi put apliciraju za posao kod nas, tako i onih koji se svake sezone vraćaju, motivisani pređašnjim iskustvom u našoj kompaniji i mogućnošću da tim iskustvom postanu konkurenti na tržištu rada. Ovo je prilika za sve one koji žele da sezonu provedu radno u luksuznom ambijentu i internacionalnom okruženju, a pritom stiču radne navike i praktična znanja od vrhunskih profesionalaca, istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

 

Ove godine ćemo prije Dana otvorenih vrata organizovati i besplatne radionice za pisanje radnih biografija i pripreme za intervju, kako bismo zainteresovanim kandidatima omogućili da dobiju korisne informacije koje će im pomoći da se predstave na što bolji način, a time i sebi obezbijede veće šanse na putu do zaposlenja. Radujemo se predstojećem sajmu i upoznavanju kandidata, kao i još jednoj uzbudljivoj sezoni koja je pred nama, dodaje Kapičić.

 

Tražimo iskustvo, tehnička znanja i vještine, znanje stranih jezika međutim često će presuditi pozitivan stav, ljubav i strast prema hotelskoj profesiji i radu s ljudima, komunikacione sposobnosti ili, jednostavno, lijepi maniri. Rado dajemo priliku motivisanim ljudima koji su spremni da grade karijeru od samog početka i uče od profesionalaca, po svjetskim standardima a ipak kod kuće. Kapaciteti hotela Regent Porto Montenegro se proširiju na godišnjem nivou te shodno navedenom svake godine zapošljavamo sve veći broj i sezonskih i radnika koji su zaposleni tokom cijele godine. Ponosni smo da objavimo da je nakon dokazanog kvaliteta rada tokom proteklog ljeta, trideset sezonskih radnika nastavilo rad u hotelu, kazala je Žana Zeković, menadžerka za ljudske resurse hotela Regent.

 

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih. Svi koji se pridruže stručnim timovima imaće priliku da uče od najboljih iz svojih oblasti djelovanja, da unaprijede znanja i tehničke vještine, da prisustvuju brojnim obukama i time se konstantno unapređuju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja