Porto Montenegro organizuje radionice za pisanje radne biografije i pripremu za intervju

Porto Montenegro organizuje besplatne radionice za pisanje biografije i pripremu za intervju za posao.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane koji žele da se prijave za posao na projektu Porto Montenegro, da kroz interaktivnu radionicu steknu praktična znanja za pisanje radne biografije i smjernice od važnosti za lično predstavljanje na intervju-u, te time sebi obezbijede veće šanse na putu do zaposlenja.


Porto Montenegro i hotel Regent zaposliće tokom ljeta preko 200 sezonskih radnika na projektu luksuznog nautičkog naselja i marine za superjahte. U cilju što efektivnije regrutacije za predstojeću sezonu, želimo da zainteresovanim kandidatima pomognemo u pripremi za naš sajam sezonskog zapošljavanja koji organizujemo sedmu godinu za redom. Svjesni smo da razgovori za posao ponekad mogu biti vrlo stresni za kandidate, pogotovo one koji možda prvi put prolaze kroz proces prijave i razgovora za posao. Mi želimo da im pružimo priliku da od profesionalaca nauče kako da napišu kvalitetnu i profesionalnu radnu biografiju, ovladaju tehnikama koje će doprinijeti kvalitetnoj i upečatljivoj prezentaciji njihovog iskustva, znanja i vještina, istakla je menadžerka za ljudske resurse u Porto Montenegru Sadra Kapičić.


I premda ni jedan razgovor za posao nije isti, efekat prvog utiska je uvijek od neprocjenjivog značaja. Dobra priprema će omogućiti kandidatima da eliminišu tremu, i sa entuzijazmom i sigurnošću obave razgovore sa našim intervjuerima, dodala je Kapičić.


Polaznici koji prođu obuku na radionici su ravnopravni kandidati sa svim aplikantima na Sajmu sezonskog zapošljavanja zakazanom za 13. april. Zbog ograničenog broja polaznika, registracija za prisustvo na radionicama je obavezna. Prijave se mogu izvršiti putem email adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do petka 30. marta.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja